Despre noi

Înfiinţată din iubirea pentru frumos, ADAPTIVE HOME DESIGN le oferă oamenilor ocazia de a privi în viitor pentru a afla cum va arăta interiorul casei lor, înainte de a începe amenajarea.

Cu ajutorul nostru îţi poţi pune în practică ideile!

Fie că ştii exact cum vrei să arate locuinţa ta, fie că ai nevoie de ajutor în identificarea stilului care ți se potrivește sau a culorilor care te reprezintă, echipa noastră te va consilia pentru a da viață nu numai unui plan, ci și a unei viziuni asupra viitorului tău spațiu de locuit.

Procesul nostru de design pas cu pas

Pasul 1: Încercăm să te cunoaștem mai bine

Prima dată, vrem să îți cunoaștem mai bine gusturile, așteptările, precum și stilul de viață. De aceea, am conceput un chestionar detaliat, pe baza căruia vom afla ce culori îți plac, ce stil crezi că te reprezintă, dacă dorești să îți păstrezi vechile piese de mobilier sau dacă vrei ceva cu totul nou. Astfel, vom stabili direcția proiectului nostru, pornind de la așteptările tale și a modului în care îți imaginezi că va fi casa ta de vis.

Pasul 2: Setăm tonul proiectului

Uneori, avem nevoie de o viziun e clară cu privire la ceea ce ne dorim. De aceea, pentru conceptele proiectate 3D, pregătim un moodboard ce va seta tema proiectului nostru în ceea ce privește paleta de culori, texturile și atmosfera generală. Pe baza liniilor trasate în cadrul primilor doi pași, vom compune o propunere finală de design. Totodată, la acest pas ne poţi comunica detalii suplimentare, care nu au fost cuprinse de chestionar sau lucruri de care doreşti neapărat să ţinem seama.

De la idee la realitate!

Odată stabilite toate detaliile necesare, vom trece la conceperea proiectului, ţinând seama de toate informaţiile acumulate. Cu ajutorul tehnologiei, îți vom aduce la viață viziunea prin intermediul unei randări 2D sau 3D, în funcție de nevoile tale.

Încheierea colaborării

După primirea proiectului, dacă vor exista modificări le vom soluţiona în cel mai scurt timp. Apoi vom încheia colaborarea cu speranţa că ajutorul nostru a venit în întâmpinarea nevoilor tale şi că ai economisit energie, timp şi bani.