Solicita oferta

R: Cu ajutorul nostru, ideile tale vor prinde contur. În urma măsurătorilor și fotografiilor trimise de către tine, vom stabili restul detaliilor pe email. Te vom ajuta în stabilirea unui stil care ţi se Pentru a bifa căsuțele trebuie să apăsați dublu click pe cea dorită și să selectați varianta potrivită in fereastra deschisă. potrivește, în alegerea texturilor și a culorilor. Toat e aceste idei vor duce la proiectarea în 2D a spațiului, dar și randare 3D, materializată în fotografii realiste de înaltă calitate.
R: Randarea 2D este produsul schematic al proiectului. Prin intermediul acestei randări vei ved ea cum sunt aşezate obiectele în cameră, dar sub forma unei scheme văzute de sus, fără a primi şi fotografii realiste

R: Randarea 3D reprezintă produsul modelării tridimensionale. În urma
acesteia vei primi fotografii realiste de înaltă calitate cu camera,
elementele de mobilier şi decor.

Prin intermediul acestor fotografii vei fi transpus în viitor, putând să vizualizezi exact cum va arăta spaţiul pe care ţi-l doreşti amenajat.

R: Știind că viața modernă ocupă majoritatea timpului, colaborarea se va desfășura exclusiv online. Veți primi suport telefonic, dar și pe whatsapp, messenger și email.

R: Prețul este personalizat şi se stabilește după o discuție prealabilă. Acesta variază în funcţie de dimensiunea camerei şi complexitatea proiectului.
R: Da! În cazul în care optezi pentru opţiunea de furnizare a cotelor de mobilier, cu acestea şi cu fotografiile din randare poţi merge la orice fabrică de mobilă.
R: Da! În cazul în care vei alege opţiunea de calculare a unui cost estimativ, poţi primi preţul orientativ pe categorii de produse.